Ons team

Voor een school met zo’n 312 kinderen, in vijftien klassen, is veel personeel nodig. Er werken ongeveer 30 teamleden. Als ouder heeft u het meest contact met de leerkracht(en) van uw kind. De collega’s in de ondersteunende functies zorgen soms bijna ongemerkt, dat de organisatie ´loopt´.

Er zijn 4 onderbouwgroepen. Het onderbouwteam bestaat dit jaar uit:

• Jessica en Merel (OBA);
  • Charley en Sanne (OBC);
  • Micky (OBD);
  • Free en Danique (OBE).

Er zijn 5 middenbouwgroepen. Het middenbouwteam bestaat uit:

• Ellen (MBA);
  • Kris (MBB);
  • Julia (MBC);
  • Saskia en Free (MBD);
  • Suili (MBE).

Er zijn 5 bovenbouwgroepen. Het bovenbouwteam bestaat uit:

• Karen(BBA);
  • Joukje (BBB);
  • Irene (BBC);
  • Suzanne (BBD);
  • Sinem (BBE).

Er zijn twee vakleerkrachten voor bewegingsonderwijs:

Adrie en Corné verzorgen de gymlessen voor de midden- en bovenbouwgroepen op maandag, dinsdag en vrijdag.
De school heeft daarnaast een team van mensen die een extra functie uitoefenen. Onder andere om leerkrachten te vervangen of als remedial teacher.
De interne begeleiders, Karin en Danielle, zijn verantwoordelijk voor de interne leerlingenzorg.
Daniëlle is ook onze remedial teacher. Zij coördineert en doet de remedial teaching van de hele school.
De algemene leiding van de school berust bij de directeur Katja (alle dagen aanwezig).

Daarnaast is er onderwijs ondersteunend personeel:

• Yvonne als administratrice en overblijfcoördinatrice ;
  • Jeroen als conciërge;
  • Danique, Mariette en Thirza als onderwijsassistenten.